Om mig

Om mig

"Tre ting kan ikke gemmes længe: solen, månen og sandheden." 


Buddha Siddharta Gautama

Jeg er aktiv på de sociale medier - hop endelig forbi og lad os mødes der. 

Biografi

Mit navn er Marie-Louise Rønning, og jeg er forfatter indenfor den paranormale genre samt den socialrealistiske YA-genre.


Jeg er født i 1976, opvokset i Hillerød og bor nu i Birkerød sammen med mine tre børn. Jeg har boet og arbejdet i Grækenland, Spanien og Ægypten – og specielt den ægyptiske mytologi har været en del af min inspiration til opbygningen af det univers som Skaberens Våben foregår i.​


I 1999 blev jeg uddannet indkøbsassistent, men måtte hurtigt erkende at jeg havde for meget krudt i røven til at forblive på et kontor, så jeg tog til Rødhus Klit i Aalborg og blev uddannet rejseleder. Så snart lærebrevet var i hus, pakkede jeg min kuffert og rejste ud i verden.

Da jeg et par år efter vendte retur og havde svært ved at finde ud af, hvad jeg nu skulle lave, blev jeg opfordret til at tage et vikariat på en skole i Farum. Jeg tog jobbet, og små tre dage efter jeg var startet, faldt tiøren – jeg havde fundet min rette hylde, og da sommeren var forbi, var jeg i gang med min læreruddannelse.

Jeg har nu arbejdet som lærer i snart 15 år og elsker mit job - men samtidig tænkte jeg i foråret 2013, at jeg havde brug for lidt udfordringer rent bogligt – så jeg besluttede at tage en Master i Professionel Kommunikation ved RUC, som jeg afsluttede sommeren 2015.

Midt i kaosset mellem arbejde, uddannelse, ægteskab og børn fandt jeg på magisk vis både tid, plads og inspiration til selv at sætte mig til tasterne, og langsomt mellem fagsprog, eksamener og bleskift, så Skaberens Våben dagens lys.

Men igen – måske var det netop mit fokus på fagsprog, begreber og videnskabsteorier, der satte skub i lysten til at glemme det hele for en stund og forsvinde ind i et univers, hvor alt kan ske og hvor mine tanker, følelser og fornemmelser ikke skulle fortolkes eller analyseres – et sted hvor mine vingeløse engle fik lov til at "flyve" frit.

Tusmørkebørn - første del i serien Skaberens Våben udkom ved forlaget DreamLitt april 2017.  


Mørkets sangfugl - anden del i serien Skaberens Våben udkom ved forlaget DreamLitt 31. maj 2018.

Tredje og sidste bind, Lysets vogter, forventes at udkomme sidst i september 2020.


Min første YA-roman, 'Kunsten at... elske' udkom ved forlaget DreamLitt november 2018.

Marie-Louise Rønning

Forfatter / Lærer / ForedragsholderNæste event


Online fantasyfestival  

Sept,  2020


Online udgivelsesfest 

hhhh25 sept, 2020

Kontakt


Email: marielouiseroenning@gmail.com

Sociale medier

Copyright @ All Rights Reserved