Samtaler og forløb

“Wisdom is available everyday throughout the world... if you can hear it.”

                                     Sydney Banks

Samtaler og forløb

Mental sundhed - for alle.

Mental sundhed er for ALLE - derfor tilbyder jeg samtaler/sessioner online via Zoom/Google Meet eller som telefonsamtale. På den måde kan jeg holde priserne så lave, at de fleste kan være med. Jeg udbyder også løbende online gruppeforløb. 


Jeg ved, at ventetid kan være hårdt og demotiverende, specielt når man oplever at være et svært sted i livet - eller når man oplever, at ens barn/ung, partner, ven eller veninde lider og har brug for hjælp. Jeg bestræber mig på at have så kort ventetid som muligt, og de online samtaler er med til at gøre netop ventiden relativ kort. Mine samtaler er primært eftermiddag/aften. Morgen og formiddag og weekender kan også være en mulighed afhængig af mit skema.  


Tillid og tryghed er afgørende for en åben dialog. Har du behov for en gratis forsamtale forud for booking af en samtale, måske for at afklare hvad en samtale med udgangspunkt i 3P kan gøre for dig, er du velkommen til at sende en mail med dit telefonnummer, og så vil jeg kontakte dig. Alle samtaler er naturligvis fuld fortrolige. Jeg vil tage notater/føre journal under vores samtaler. Disse er udelukkende til eget brug. Alt opbevares forsvarligt og er anonymt, og jeg har livsvarig tavshedspligt.


ONLINE SAMTALER 1:1


3P samtaler online via Zoom/Google Meet eller som telefonsamtale giver dig mulighed for at sidde i trygge rammer hjemme hos dig selv. 

Jeg kan også tilbyde at køre ud til dig, så vi kan have samtalerne der, hvor du føler dig tryg. Jeg tilbyder også "Walk & Talk" - kontakt mig for at høre nærmere om de muligheder og priser. 


Pris:

1 x samtale / session á 60 til 80 min: 300 kr. 


3 x samtaler / sessioner á 60 til 80 min: 800 kr. 


5 x samtaler / sessioner á 60 til 80 min: 1200 kr.


Tilbud ved bookning i juni: 


3 x samtaler / sessioner á 60 til 80 min: 500 kr.


5 samtaler / sessioner á 60 til 80 min: 800 kr.
Studie og ungdomsrabat 


Mit hjerte brænder i særdeleshed for unge og de problematikker, som I står overfor hver dag. Jeg ved, hvor udfordrende det er at balancere uddannelse, arbejde og det sociale liv - og hvor svært det kan være at finde midler til coach eller psykolog.  


Kontakt mig om studie og ungdomsrabat på 28186124 eller kontakt@marielouiseroenning.com, og lad os tale om, hvordan jeg kan hjælpe dig til ro, balance og livsglæde. 


Tænd din Livsgnist - et gruppeforløb til DIG.

Opstart august 2024

Find tilbage til din Livsgnist ! 


Dette online gruppeforløb er til alle - også dig.


Mit hjerte banker for at mental sundhed er til og for alle - og igennem dette online gruppeforløb kan vi sammen pege hinanden i retning af vores egen mentale sundhed og puste til vores indre visdom.


Har du spørgsmål i forhold til indhold, form eller andet - så tøv ikke med at ringe på 28 18 61 24 eller skriv til kontakt@marielouiseroenning.com.unsplash