Skaberens Våben

Skaberens Våben

"Lyset vil sejre, og ilden vil brænde."

Skaberens Våben

Anmelderrost dark fantasy-triologi

Tusmørkebørn

Lyset vil sejre, og ilden vil brænde. Victoria Engelbrandt lever et dobbeltliv. Om dagen kæmper hun med matematik og social akavethed - om natten jager hun vampyrer. Victoria har altid været sikker på, hvad der var godt og ondt, rigtigt og forkert. Men da tusmørkebastarden Matthew Rivers og hans to søskende dukker op på hendes territorie, vakler hendes overbevisning, og hendes usikkerhed om ikke bare sig selv, men også dem, der står hende nærmest, sår splid i hendes sind og tvinger hende til at åbne øjnene for en hel ny sandhed. Hvem er hun egentlig? Hvorfor er mørkets tjenere ude efter hende? Og hvem kan hun egentlig i sidste ende stole på?

Tusmørkebørn er første bind i serien Skaberens Våben - en serie indenfor den paranormale genre, hvor skellet mellem godt og ondt er udvisket, og hvor det at elske den, man vil, ikke blot er et spørgsmål om kærlighed.


Forlaget DreamLitt / april 2017 / Genre: Fantasy / paranormal romance / Sideantal: 523 / Redaktør: Mie Møller Nielsen / Omslag: Morten Hansen -DTP: Dina Hvidgaard


Mørkets sangfugl

Uden kærlighed er Lyset blot en anden form for Mørke.

Victoria Engelbrandt har fundet svar på, hvem og hvad hun er. En erkendelse og sandhed, der har medført tab, men som også har bragt kærligheden ind i hendes liv.

Ligesom Victoria, må også Matthew erkende sandheden om sine forældres død og sin egen rolle i kampen mellem Lyset og Mørket og vække gamle og usikre alliancer til live igen.

Victoria er fast besluttet på at kæmpe for sin retmæssige plads i Rådet og finde det eneste våben, der kan udslette Den Sorte Heks: Skaberens Våben. Men hun har brug for Tusmørkebørnene og Folkets støtte.

Kan det lykkes for dem begge, eller er afstanden mellem racerne for stor?

Mørkets sangfugl er  andet bind i serien Skaberens Våben - en serie indenfor den paranormale genre, hvor skellet mellem godt og ondt er udvisket, og hvor det at elske den, man vil, ikke blot er et spørgsmål om kærlighed.


Forlaget DreamLitt / 31. maj 2018 / Genre: Fantasy / paranormal romance

/ Sideantal: 422 / Redaktør: Mie Møller Nielsen / Omslag: Morten Hansen

/ DTP: Dina Hvidgaard

Marie-Louise Rønning

Forfatter / Lærer / ForedragsholderNæste event


Esbjerg fantasy festival  

Sept,  2019


Bogforum 

Nov, 2019

Kontakt


Email: marielouiseroenning@gmail.com

Sociale medier

Copyright @ All Rights Reserved