Foredrag

Marie-Louise Rønning


FORFATTER • LÆRER  • Master i Professionel Kommunikation


Jeg tager meget gerne ud og holder foredrag/skriveworkshops for børn og unge eller andre, der måtte have interesse. Foredragets form og indhold kan naturligvis arrangeres efter aftale, og jeg er åben for forsamlinger af alle størrelser. Det kan for eksempel være forfatterforedrag/workshop på skoler, biblioteker, gymnasier, bogklubber,ungdomsklubber og kulturinstitutioner. Kun fantasien sætter grænser.

Et klassisk forfatterforedrag kan f.eks. handle om min bagrund for at blive forfatter, inspirationen bag min debutudgivelse Skaberens Våben, fantasygenren generelt, hvordan man skriver en bog og om at være fantasyforfatter. Her inddrager jeg også den socialrealistiske YA genre. 


Hvis man ønsker et mere inddragende og fagligt arrangement i form af f.eks. et skriveværksted/forløb er dette også en mulighed. Der kan lægges specifikt vægt på f.eks. skriveteknikker, komposition, personkarakteristik, dialog eller andre danskfaglige teknikker og emner.  

Foredrag og skriveværksted kan naturligvis kombineres og tilpasses i sværhedsgrad alt efter aldersgruppe og fagligt fokus.


Kontakt mig, hvis du/I har særlige ønsker til et specifikt emne eller en skriveworkshop.

Skoler, biblioteker og andre offentlige institutioner kan søge økonomisk støtte hos Kunststyrelsen gennem enten ForfattercentrumBørns møde med forfattere eller Huskunstnerordningen. Flere af disse tilskud dækker hele mit honorar, så det eneste I skal stå for er evt. transport. Måske ikke engang det. Det er næsten for godt til at være sandt, hva’?
Ønsker I at booke et foredrag som privat arrangør, kan der søges om støtte hos Kunststyrelsen gennem Forfattercentrum.


Kontakt mig på marielouiseroenning@gmail.com for mere information om priser, rammer etc. 


Jeg ser frem til at høre fra dig. 

Marie-Louise Rønning

Forfatter / Lærer / ForedragsholderNæste event


Online fantasyfestival  

Sept,  2020


Online udgivelsesfest 

hhhh25 sept, 2020

Kontakt


Email: marielouiseroenning@gmail.com

Sociale medier

Copyright @ All Rights Reserved